20 november, 2023 Webmaster

PsykoterapiMässan tillbaka 24-25september 2024

Boka redan nu in 24-25september 2024 då PsykoterapiMässan är tillbaka. Mötesplatsen för det senaste inom kvalificerat psykoterapeutiskt arbete!

På PsykoterapiMässan ges du möjlighet att fördjupa dina kunskaper inom det psykoterapeutiska fältet samtidigt som du har möjlighet att bredda ditt nätverk, såväl inom din yrkesroll som med närliggande professioner från hela landet.

Vi är i full gång med programarbetet inför 2024 och vi tar tacksamt emot din åsikt. Vad tycker du ska vara med 2024? Hur har eller kommer saker ha förändrats, vad är relevant och hur bör det spegla PsykoterapiMässans innehåll och program? Hör gärna av dig!

Med vänliga hälsningar
Sara Hjertstedt
Projektledare, Insight Events Sweden
Sara.Hjertstedt@insightevents.se