7 februari, 2024 Webmaster

Nu presenteras årets program – boka in 24-25 september

Välkommen till årets viktigaste forum för dig och alla som arbetar med eller intresserar sig för psykoterapi. Vi har samlat landets mest framstående experter och praktiker för att ge dig inspiration, användbara verktyg, nya insikter och värdefulla lärdomar som stärker dig i ditt dagliga arbete.

Under dessa två dagar kan du välja mellan fyra parallella spår och skräddarsy din upplevelse utifrån vad som intresserar dig allra mest. Här får du möjligheten att inspireras av och bredda dina kunskaper inom olika terapeutiska inriktningar, utbyta erfarenheter med kollegor från hela landet och utvecklas i din yrkesroll.

Den psykiska ohälsan breder ut sig och är numera på allas läppar – samhällskriser och oroliga tider har aktualiserat och belyst frågan ännu mer. Hur kan vi ta krafttag för att främja psykiskt välmående och bidra till ett friskare och sundare samhälle? På PsykoterapiMässan lyfter vi en rad olika frågor och terapiformer, såsom existentiell beteendeterapi, Deep Brain Reorienting, DBR – den nya psykoterapimetoden som läker trauma, existentiella samtal i grupp samt makt och psykoterapi och mycket mera.

Varmt välkommen till PsykoterapiMässan 2024!

Läs programmet här >>