Hur vi använder oss utav kakor (cookies) på webbplatsen
Vi använder oss av kakor på webbplatsen www.psykoterapimassan.se. En kaka är en textfil som vid uppkoppling mot en webbplats sparas på användarens enhet (dator, smartphone eller liknande) och från vilken information hämtas vid senare besök. Kakor används på de flesta webbplatser.

Det finns två typer av kakor:

  • En sessionskaka lagras tillfälligt i datorns minne under tiden en besökare är inne på en webbsida. Sessionskakan försvinner när man stänger webbläsaren.
  • En varaktig kaka finns kvar på besökarens dator tills den tas bort.

Om du inte accepterar att kakor används kan du göra inställningar i din webbläsares säkerhetsinställningar så att du antingen inte tar emot några kakor alls eller att du får en fråga varje gång en webbplats försöker placera en kaka på din dator. I webbläsaren kan du också radera tidigare lagrade kakor, se webbläsarens hjälpsidor för mer information.

På vår webbplats används kakor för dessa funktioner:

Delafunktionen
Funktionen används för att besökare ska kunna rekommendera olika sidor på webbplatsen, t.ex på Facebook och Twitter. Kakorna samlar information om hur besökare använder delafunktionen, dock inte på individnivå, för att förbättra webbplatsen. Om du inte vill acceptera kakor så samlas ingen information in.

Analysverktyg för webbplatsen
Webbanalysverktyget Google Analytics som används på denna webbplats använder kakor. Kakorna samlar in information på aggregerad nivå om hur besökarna använder webbplatsen t.ex. antal sidvisningar, vart besökare kommer från och antal besök i syfte att förbättra webbplatsen och ge en bra användarupplevelse. Om du inte vill acceptera kakor så samlas ingen information in.

Vill du ha mer information om webbplatsen, kontakta:

Web Manager Martin Sturelind
08 587 662 30
martin.sturelind@informasweden.se