Datum

24–25 september 2024

Lokal

Garnisonen konferens, Stockholm

Anmälningsvillkor

Våra anmälningsvillkor hittar du här
Här kan du läsa om vår hantering av personuppgifter och Insight Events integritetspolicy

Dokumentation

Många av våra föredragshållare uppdaterar sina anföranden i sista stund. För att kunna erbjuda en uppdaterad och korrekt version har vi därför valt att tillhandahålla dokumentationerna elektroniskt. I anslutning till konferensen får du, via lösenord, tillgång till dokumentationen via webblänk. Vid problem med nedladdning vänligen kontakta Kundtjänst, tfn: 08-587 662 00. Vill du anteckna i dokumentationen rekommenderar vi att du skriver ut och tar med dig den till konferensen.

Hotell

I samband med PsykoterapiMässan har du möjlighet att boka övernattning på något av våra samarbetshotell till ett rabatterat pris. Mer information finns på denna sidan: http://insightevents.se/bokning-av-hotell/

Film & foto

I syfte att dokumentera och kommunicera konferensen, förekommer det att vi fotograferar eller filmar eventet. Det innebär att deltagare kan förekomma på bilderna även om fokus är på arrangemanget i stort.

Lunch

Varje dag serveras lättare lunch i utställningshallen och du måste boka in dig på en lunchpaus per dag. Du har inte möjlighet att besöka någon föreläsning under din valda lunchpaus.

Övrigt

Ledarhund: Vid behov av ledarhund, kontakta oss före konferensen! För att inte få in obehöriga hundar i anläggningen vill vi att hunden bär väst samt att innehavaren på begäran ska kunna visa upp underlag som intygar behovet av ledhund.

För mer information

Projektledare:
Sara Hjertstedt, e-post: Sara.Hjertstedt@insightevents.se

Sponsrings- och utställningsansvarig:
Linda Forsberg, tfn: 08 587 662 37, e-post: utstallning@insightevents.se

Frågor om anmälan:
Daniel Björnson, Tfn: 08 587 662 24, E-post: daniel.bjornson@insightevents.se

Akademikerförbundet SSR:
Kenneth Innergård, Akademikerförbundet SSR
e-post: kenneth.innergard@akademssr.se

PsykoterapiStiftelsen:
Eva Wikman, Psykoterapistiftelsen
e-post: info@psykoterapistiftelsen.se