Allmänhet     |     Student     |     Kontakta     |     Press     |     Tidigare mässor     |     Länkar

 

Stort tack till alla som deltog
vid 2010 års psykoterapimässa!

PsykoterapiMässan 2010

6–8 maj, City Conference Centre, Norra Latin, Stockholm

Den 6 maj öppnades portarna till PsykoterapiMässan 2010. Intresset för årets mässa var det största någonsin, med över hundra medverkande organisationer, närmare trehundra föreläsningar och flera internationella gästtalare så som Jon Kabat-Zinn, Emmy van Deurzen, Leigh McCullough och Anthony Bateman. Andra nyheter var ett särskilt program för allmänheten, riktade satsningar mot studenter samt uppdelning av professionsprogrammet i olika fördjupningsnivåer. Läs mer...


2011-03-01
Tack för oss!
Arbetet med 2010 års psykoterapimässa är nu avslutat och vi som arbetat med mässan tackar för oss. En ny mässledning är tillsatt och nästa mässa är planerad till våren 2012. För kontakt: info@psykoterapimassan.se


2010-02-28
Inspelade ljudfiler
Många har efterfrågat ljudfiler från föreläsningarna på mässan. Vi har utan framgång sökt det företag som gjort inspelningarna. Fortfarande finns därför inget besked om och i så fall när eventuella ljudfiler kommer finnas till försäljning.


2010-08-10
Utvärdering i korthet
Mässa besöktes av ca 1700 personer (1300/dag). Av dessa beräknas ca 1400 personer vara branschfolk och resten utgöra intresserad allmänhet.

Av de hundratalet utvärderingar som inkommit framgår att 82% av deltagarna nöjda eller mycket nöjda med mässan som helhet. Programmet och möjligheten till spännande möten är det som flest tar upp som positivt. Många nämner också lokalerna som beskrivs som vackra och mysiga och att det var positivt med ett så centralt läge. Andra menar att en mer traditionell lokal med utställningshall hade varit att föredra. Mässledningen tackar för alla synpunkter och idéer och tar med oss dessa i arbetet med nästa mässa.


2010-05-14
Utvärdering
Vi håller nu på att utvärdera mässan och alla synpunkter och idéer är värdefulla. För er som inte fyllt i någon utvärdering under mässdagarna finns möjlighet att göra det elektroniskt. Blanketten hittar ni här.
Skicka ifylld blankett till info@psykoterapimassan.se.


2010-05-14
Köp inspelade föreläsningar från PsykoterapiMässan
Många av föreläsningarna på årets psykoterapimässa spelades in och går att köpa i MP3-format. Mer information om detta och länk till beställningssidan kommer inom kort.


2010-05-05
Intervju i SR P1 Morgon
Ny psykoterapi på mässa. Om några dagar öppnas portarna till Psykoterapi mässan 2010 i Stockholm. I år får allmänheten pröva på Speed shrink experiment, en nyhet inom psykoterapin. Samtal med Kristian Molander-Söderholm, psykologstuderande och initiativtagare.


2010-05-03
Program och deltagare i Kliniska mötesplatser, lördag 8 maj »»


 

2010-04-02
Studentvolontärer efterlyses
Rekordmånga studenter har anmält sig till årets mässa och de kraftigast rabatterade biljetterna är nu slut. Däremot finns fortfarande möjlighet att anmäla sig som studentvolontär. Att vara volontär är en ypperlig möjlighet att gratis kunna ta del av allt det som sker på mässan och samtidigt komma lite ”bakom kulisserna” samt träffa blivande kollegor och arbetsgivare. Är du intresserad? Mejla till vår studentkoordinator: david.forsstrom@psykoterapimassan.se.


2010-04-02
Fortfarande platser kvar på alla key note speakers föreläsningar.


2010-03-30
Aftermässa och Lunchrabatter
på restaurang Cloud Nine
Förbeställ lunch via restaurangen och mingla med kollegor efter mässdagens slut. AfterMässa från kl 18 torsdag/fredag samt från 16 på lördagen. Mässans entrékort ger specialpris i baren. Konceptet är enkelt: bra priser och bra människor!


2010-03-27
Delta på mässans scen!
I samarbete med Psykologifabriken kommer att finnas en stor scen inne på mässområdet där olika happenings och aktiviteter kommer äga rum. Om du eller din organisation vill delta på scenen, kanske presentera något eller berätta om er verksamhet är ni välkomna att kontakta john@psykologifabriken.se.


2010-03-26
Information har gått ut till alla utställare.
Alla utställare har nu fått information om monterplacering etc. Många organisationer står dock fortfarande i kö och vår förhoppning är att kunna ge med positivt besked till ytterligare några organisationer inom kort. Utställningskartor och mer information hittar du under Medverkande-fliken.


2010-03-26
Allmänhetsprogrammet klart
Allmänhetsprogrammet är en nyhet för i år. Programmet ligger parallellt med övrigt program på lördagen och syftar till att ge ett smakprov och en introduktion till olika frågor inom ämnena psykologi och psykoterapi. Du hittar programmet här!


2010-03-09
Uppdaterad mässkatalog
Ladda ner senaste versionen av mässkatalogen direkt från hemsidan.


2010-01-27
”Smärtan och stressen försvann”
Artikel på dn insidan om mindfulness, där Kabat-Zinn och PsykoterapiMässan nämns.

 

 


2010-01-03
Intresset för årets mässa överträffar alla förväntningar!
Med över hundra medverkande, nästan 300 föreläsningar och flera internationella gästföreläsare kan vi konstatera att intresset för PsykoterapiMässan aldrig tidigare varit så stort.


 

Väl mött i vår!
Mässledningen

 

PsykoterapiMässan 2010 ger en unik möjlighet till överblick av vad som är aktuellt inom hela det psykoterapeutiska fältet. Här möts ledande representanter från olika teoretisk bakgrund, inriktning och specialitet. Här presenteras nya forskningsrön, här förs de aktuella debatterna och här ges utrymme för informella möten.

Vi står inför en rad olika avgörande vägskäl och det pågår intensiva diskussioner kring evidens, kvalitet, offentlig finansiering samt legitimerings- och utbildningsfrågor. Behovet av att diskutera och informera om psykoterapi är större än någonsin.

Anmäl dig nu – tillsammans skapar vi det forum där vi gemensamt diskuterar, utvecklar, stärker och sätter psykoterapin i centrum, för ett friskare Sverige!

 

 

Allt material Copyright © 2009-2010 PsykoterapiStiftelsen
Alla rättigheter förbehållna.
 
www.psykoterapimässan.se     Sidansvarig: webmaster

 

 

banners

 

 


 

 

 

 

 

Uppdaterad 2011-02-28